2012 június 10-én vasárnap került megrendezésre a RedBull Röpnap Budapesten a Kopaszi gátnál. Sajnos a cég már nem tudott minket sajtóbelépővel ellátni, úgyhogy maradt a gerilla verzió, gondoltuk akkor is összerakunk valamit Nektek produkciós csapatunkkal a Deadcatdigital-lal. Első körben (Zsófi fotósunknak hála) magunkhoz vettünk egy 300-as obejktívet egy duplázóval, amivel akár az otthoni erkélyről is forgathattunk volna, majd szombaton kisettenkedtünk felmérni a terepet. 

Spot check

Jól tettük, ugyanis a versenyzők már készülődtek, és egy nekik kialakított helyen szerelték össze csodálatos repülő (?) alkalmatosságaikat. Miután megkerestük a megfelelő szpotokat a vasárnapi forgatáshoz, ahonnan "mezei" nézőként is lehet dolgozni, Tomival a fő opearatőrünkkel megpróbáltunk besettenkedni a versenyzők közé, hogy pár közeli felvétellel gazdagítsuk reménybeli kisfilmünket. Relatíve kevés sikerrel jártunk, mert az őr éber volt, hiába osztódtunk ketté a csapattal, mindkét brigád lebukott. Kedvesen de határozottan mondta, hogy pass-t vagy karszalagot szeretne látni, mondtuk neki, hogy azt bizony mi is szeretnénk, de nincs, úgyhogy leléptünk...

Busted! No pass, no entry.

Idő közben belefutottunk pár capoeirás srácba is, akik a gát homokos partján "ugratták egymást". Komoly dolgokat műveltek, ezért azonnal lecsaptunk rájuk. Mivel nem miattuk jöttünk, számot cseréltünk, hogy a közeljövőben forgathassunk velük is egy látványos kisfilmet. Azért egy-két próbafelvételt lőttünk róluk...

Komolyak a srácok

Mindenesetre vasárnap időben bejutottunk, mivel nem akartunk a kapunyitást megvárni, és a tömeggel küzdeni, ezért a Hengermalom felől lopakodtunk be a szombaton kinézett tuti szpotjainkra. Ekkor már 4 kamerával, Márkkal a vágónkkal, illetve velünk jött még segíteni Zsófi, Milán és Laci riderünk is. Elfoglaltuk a helyünket, szerencsére minden simán ment, és remek felvételek készültek. A filmes anyag vágás-, a fotók válogatás alatt vannak, következő posztunkban megtekinthetők!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Megosztani, "lájkolni" ér!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr134578210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2012.06.11. 13:17:40

Télleg, mi lett a RBAR-el?

Feltámasztják?
***
süti beállítások módosítása