Buborékfoci, mi?

2012.07.16. 08:13

 A buborékfoci videót látva elmosolyodtam. Gondoltam, hogy ilyen sport, amikor Zorb-hoz hasonló buborékba öltözött emberek full kontakt futballoznak nem létezik. Bár tanulva a Sokkolós fociból, azért kicsit utánanéztem a dolognak.

bubble_football.jpeg

Kiderült, hogy a Dán Funballz cég agyszüleménye a dolog, és nem igazi sport, inkább csak móka. A cég ugyanis ilyen és hasonó eszközöket gyárt, például az óriás szumo ruhát vagy a Zorb különféle labdáit is megvehetjük vagy kibérelhetjük náluk. Ez egy zseniális vírusreklám, de mivel nagy az Úr állatkertje és alacsony a kerítés, tuti lesz belőle valami. Elvileg igen népszerű ez a fajta móka Skandináviában, mert biztosan jó így futni, lélegezni, illetve az üvegházhatás miatt tutira ki is csírázik az ember az ilyen labdákban nyáron.

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Egyéb őrültségekről itt olvashatsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr804656607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása