Bobpályán görkorival

2012.08.09. 08:08

A Beton on Fire egy elég beteg verseny. A szervezők azt találták ki, hogy egy bobpályán küldik le a versenyzőket longboard-dal és görkorival. Sebesség van bőven, no meg veszély is, ahogy az látszik:

Az első selejtezőt márciusban rendezték Altenbergben. A legjobb 40 versenyző pedig a következő ilyen okosságon méri össze erejét most 2012 augusztus 10-12 között La Plagne-ban Franciaországban. Az itteni pálya nem piskóta, másfél kilométer hosszú, 19 kanyar van benne, a teljes szintkülönbsége pedig 119 méter, így a bevállalós riderek akár száz kilométer per órás sebességre is felgyorsulhatnak rajta.

bof_maintheme.jpg

Az első ilyen mókát 2009-ben rendezték meg, az inspirációt a Görember adta a rendezőknek. Úgy látszik voltak túlélők, ha még mindig megy a sorozat.

Megosztani, "lájkolni", Facebook-on csatlakozni ér!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr244702233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása