Esti mese ajánló

2012.09.17. 13:40

Ma este tízkor a Discovery Channel-en megnézhetitek a Szuperhős születik újabb részében a francia pókembert, egy szabadtüdős búvárt Dániából és egy extrahajlékony akrobatalányt. 

A vadonatúj sorozatban emberfeletti képességekkel rendelkező embereket ismerhetünk meg. A világ minden tájáról származó rendkívüli jelentkezők fizikai és szellemi képességeit a legkorszerűbb laboratóriumokban vizsgálja meg a nemzetközi hírnévnek örvendő dr. Heather Berlin, dr. Rahul Jandial és Greg Whyte professzor, hogy meghatározzák az emberfeletti képességek eredetét. A képességeket közös jellemzők alapján csoportosítva (sebesség, erő, állóképesség, szellemi képességek és készségek), mindegyik epizódban öt versenyzőt vizsgálnak meg tudományosan, szélsőséges körülmények között. A tudósok ennek alapján választanak ki két főt a végső megmérettetéshez. A gravitációt legyőző bázisugrók, káprázatos matematikusok, kígyóemberek, élő fekvőrendőrök és hihetetlen jégbúvárok közül vajon ki lesz az, aki elnyeri a "szuperhős" címet? 

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

superhuman.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr284783280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása