Snowboard koncepció autó

2012.11.12. 07:54

Megláttam, imádom és szerintem vagyunk ezzel így  jópáran. A "Numeric" fantázianevű Snowboard koncepció autó minden deszkás álma lehet. A Scion Racing és a 686 közösen fejlesztette a gépet a második cég 20 éves évfordulója alkalmából. Teljesen a hódeszkások ízlésvilága és igényei szerint készült, hiszen snowboardosok építették snowboardosoknak.

686-scion-numeric-snowboard-car-5.jpg

A kocsi alapja a Scion xB (Toyota) modellje, ezt alakították át snowboardos megjelenésűre. A tető például olyan lett, mint egy karbon sisak, a kerekek dizánja pedig az NB686 snowboard csukájáéval egyeznek meg. Rengeteg textil van a kocsiban és a kocsin, ezek ugyanolyanok mint a 686 által gyártott ruhák, tehát lélegző és vízálló anyagból készültek.

686-scion-numeric-snowboard-car-10.jpg

A gép minden apró részlete finoman kidolgozott és csodaszép. A beltér is egyedi, az ülések például elforognak kifelé, hogy az utasok megérkezéskor könnyedén felkaphassa a bakancsokat. A szőnyegek fűtöttek, így a felszerelésről leolvad a hó használat után.

686-scion-numeric-snowboard-car-7.jpg

A megjelenés fiatalos, jól pakolható, igaz csak két személyes. De ha két haver el akarna ugrani a hétvégére a hegyre csúszni egyet, stílusosabb verdát el sem tudok képzelni hozzá.

686-scion-numeric-snowboard-car-9.jpg

A beltér sportosan fiatalos, nézzétek csak a hangszórókon a kis koponyákat, ugye ismerős valahonnan? Vagy a Sparco sportkormányt, az is eléggé adja, nem?

686-scion-numeric-snowboard-car-61.jpg

A GoPro tükör meg egyszerűen hihetetlenül király ötlet!

686-scion-numeric-snowboard-car-8.jpg

Az eleje elég kocka, de nem rossz. A három ködfényszóró pedig eléggé sportossá teszi a kinézetet. A sárga szélvédő elég elborult ötlet, de tetszik, mondjuk a rend őrei tuti kiakadnának a "one way" fóliázáson, hiszen itthon ez csak hátulra engedélyezett, és főképp kisteherautókon használatos.

686-scion-numeric-snowboard-car-1.jpg

Jó a segge, a 686 jelbe illesztett kipuffogó kiváló ötlet. A hátsó óriási belógatott hangszórók egy fejhallgatót formáznak, így első ránézésre nekem a Skullcandy Aviator jut róla eszembe. Másodikra is.

Megosztani, lájkolni ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

down-arrow-inv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr564900551

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.13. 10:45:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása