Az unicikli, vagyis az egykerekű nem egy egyszerű sport, mert komoly egyensúlyérzék kell már csak ahhoz is hogy az ember sík terepen tudjon vele közlekedni. Vannak azonban elborult arcok, akik egykerekűjükkel olyanokat vállalnak amiket normál biciklivel is csak viszonylag kevesen: triáloznak vagy terepen zúznak lefelé a hegyről.

Triálos filmünket a Deadcatdigital-lal forgattuk nemrégen. Riderünk Császár Zoli (Csaszi) volt, aki szó nélkül rávállalt mindenre amit kértünk, például a Citadella peremén is végigment nagyjából 10 méteres mélység mellett. Nézni is félelmetes volt.

Ezek a srácok viszont tutira nem komplettek, olyan terepen jönnek le egykerekűvel, ahol épeszű ember gyalog sem vágna neki, hacsak nem egy vérszomjas vadállat kergetné. Respekt!

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

csaszi.jpg

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

down-arrow-inv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr84903137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.11.13. 14:42:52

Annak elismerése mellett, hogy én például fél percig se tudnék megülni egy ilyen egykerűt, nem lehet elhallgatni, hogy totálisan csoffadt az egész monociklizés, egy full marhaság, ráadásul kifejezetten nevetséges.
***
süti beállítások módosítása