Theo's Euro Snaps

2012.11.15. 10:40

Theotis Beasley, és a Skullcandy gördeszkás csapat további tagjai (Eric Koston & Sean Malto) idén júliusban egy 3 állomásos turné keretein belül utazták át Európát. A csapatot filmesek, fotósok és a sajtó is elkísérte az útra, hogy  folyamatosan dokumentálják az eseményeket. 

Paris_TęMehring.jpg

A városok nevezetességei (nomeg a skateshopok) végiglátogatása mellett természetesen gördeszkázásra is szakítottak időt számos közkedvelt spot érintésével. A Skullcandy külön facebook és iOS/Andriod alkalmazást hozott létre az eseményhez, mely az integrált Instagram mellett valós időben követte a csapat mozgását. 

Paris_Signing_TęMehring.jpg

A társaság azóta visszatért az államokba, feldolgozták a turné során keletkezett iszonyatos mennyiségű anyagot, amit állomásokra bontva, 3 részben láthatunk majd, Theo’s Euro Snaps név alatt. A barcelonai állomás történéseit bemutató video ma jelent meg, a kopenhágai illetve párizsi eseményekbe egy-egy hetes csúszást követően nyerünk majd betekintést.

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Barcelona_TęMehring.jpg

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

down-arrow-inv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr234908182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása