Nézzük meg ezt a kisfilmet és döntsük el hogy elég extrémek-e a rúdtáncosok!

Megosztani, "lájkolni" ér!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

rudtancos csaj.jpg

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

down-arrow-inv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr805299972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borogy 2013.05.16. 00:27:29

En kettot kernek szepen egy ilyen holgybol:)

Minden elismeresem, nagyon csinos ez a sportolo holgy.

braue 2013.05.16. 06:16:59

A rúdtánc félprostituáltak "sportja", beteg közönség előtt. Soha nem értetem, mi a fenét lehet rajta élvezni. Ráadásul már "férfiak" is nyomják. Haj a pénz nagy úr és beteg lelkű közönség mindig lesz.

De a nyilvánvaló célt nem kell ideológiával megmagyarázni. Nyilván kínos, hogy valaki rúdtáncos, de be kell vállalni, hogy a pénz a fontos! Ha meg mégsem akkor kezeltesse magát!

evil demon satan devil 2013.05.16. 06:44:36

@braue: sztem meg elképesztően gyönyörű hajlékony bébik űzik, ha ez beteg és ők félprostik, akkor én beteg vagyok :D

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2013.05.16. 08:32:22

azt nem tudom, hogy extrém-e, de nagyon kemény...

NemNick 2013.05.16. 11:20:45

semmi extrémet nem látok - ilyen alapon a felemás korlát sokkal extrémebb, mert ott még ugrálnak is, de lenyúltam pár gyakorlatot, köszi :))

Operator 2013.05.16. 12:22:43

@braue: Nyilván az enyém is csak egy szubjektív vélemény, de nekem nagyon tetszik ez a sport. Tény, hogy nagyon kemény fizikai teljesítményt és komoly felkészülést, elszántságot kíván, tehát valódi nagybetűs sport. Ami az "extra" benne, hogy valóban hangsúlyozza a nőiességet, talán a csábítást is. De hát ettől szép! Szerintem attól, hogy egy nő azért (is) választja a rúdtáncot a hagyományos edzés, gyúrás, futás helyett/mellett, mert itt edzés közben NŐ lehet, vonzó, csábító stb., nem teszi őt "félprostivá". Éppen ellenkezőleg. Egyszerűen csak még inkább nővé (s természetesen sportemberré) :) S ezt még véletlenül sem szabad összekeverni a sztriptízzel, ahol vetkőzés közben kétszer körbepördül valaki a rúd körül. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
***
süti beállítások módosítása