Hallottunk a bevállalós Gary Connery-ről, aki szárnyas ruhával ugrott és kartondobozokra érkezett ernyőnyitás nélkül. Itt az újabb őrült, aki nem más mint a Wingman néven ismert francia Raphael Dumont, aki Olaszországban a Garda tónál 2013 szeptember 30-án a vízre érkezve ugrott egyet szintén anélkül, hogy ernyőt nyitott volna!

Az ugrás rengeteg veszélyt rejtett magában, hiszen ilyen nagy sebességgel vízbe csapódni nem nagy élvezet, figyelnie kellett a megfelelő érkezési szögre. Gratulálunk, de azért megállapítjuk, hogy emberünk szerintünk szinte biztosan elmebeteg!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

raphael_dumont_garda_to_extremesportok_blog_video_rekord_ugras_wingsuit.JPG

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

down-arrow-inv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr295563139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyikk 2013.10.12. 15:29:07

Nahát, akkor innentől kezdve a repülés tényleg a világ legbiztonságosabb utazási formája lesz, csak szerkót kell ráadni minden utasra beszállás előtt:))
***
süti beállítások módosítása