Múlt hét végén abban a szerencsés helyzetben voltunk hogy a Cokezone szervezésében a Hősök együttes tagjaival longboardozhattunk.

longboard_hosok_cokezone_extremesportok_blog_video_freebord_2.jpg

A túra a Hősök (mi más?) teréről indult, ahol egy buszra szálltunk a banda tagjaival és egy csapat deszkással, majd meg sem álltunk a Velencei tóig, ahol egy egész kellemes délelőtti gurulásnak lehettünk résztvevői. Mi Csernus Lacival levittük a Freebordot is (ami egy speciális Longboard) és ment vele a csapatás (lásd a képen).

longboard_hosok_cokezone_extremesportok_blog_video.jpg

Utána továbbálltunk Veszprémbe, ahonnan a csapat legurult egészen Balatonalmádiig. Nagyon jó kis nap volt, bár egypicit esett az eső, de utána szerencsére hamar elállt úgyhogy kis pihenő után folytatódott a program. Alább egy igen jó kis videó látható, ami jórészt a Drift Ghost kamerákkal forgott, illetve a SpinnR kamerarotor is pörgött az egyik rider fején.

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot!

down-arrow-inv.png

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr985481968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása