Jethajtású vizi motyóval izzítani a csajokat a strandon vagány dolog. Főleg azért, mert nem olcsó mulatság egy-egy ilyen szerkezet. Írtunk már régebben párról, ilyenek a Jet kayak, a sugárhajtású szörfdeszka, a Zapata Flyboard vagy éppen a nagyon hasonló Jetlev jetpack.

Nincs új a nap alatt, csak a megvalósítás és az ár különbözik főképp, az elv ugyanaz. Gyakorlatilag ez a gép is olyan, mint a Flyboard vagy a Jetlev, csak ezt nem a rider hátára kell csatolni, hanem rá kell ülni mint egy motorra. Fura dolog, szerintem menőbb a hátrakéta. Ez a cucc is egy jetskiből nyeri egy csövön keresztül a hajtáshoz szükséges vízsugarat. A Jetovator maximális sebessége 40 kilométer per óra, a legnagyobb elérhető magasság a víz felszínétől 9,14 méter, a víz alatt pedig nagyjából három méter mélyre lehet vele merülni.

Ára alacsonynak mondható, mert míg a Jetlev 129.000Euro, a Zapata Flyboard mindössze 4100Euróba kerül (jetski nélkül) addig ez a szerkentyű szintén jetski mentesen 8975USD (kb 7130 Euro), plusz az esetleges extrák (szénszálas váz, erősebb motor stb) szóval ez a szerkentyű az olcsó kategóriában foglal helyet, de nem piacvezető. Azért mennék vele egy kört...

Forrás: jetovator.com

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Megosztani, "lájkolni" ér!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr114597611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása