Freebord fesztiválon jártunk

2013.08.13. 13:05

A lengyel Freebordos csapat nálunk járt pár hónapja és egy jó hangulatút forgattunk velük és Csernus Lacival. Ekkor meghívtak minket a Deadcatdigital-lal hozzájuk az negyedik GMF nevű Freebord fesztiválra, ami manapság már inkább downhill fesztivállá vált. Ugyanis egyre több például a trike-os plusz idén mi is vittük Laci mountainboardját magunkkal.

GMF_poland_freebord_drift_trike_deadcatdigital_productions_01.jpg

Fogtuk magunkat és felszereltük a Drift Ghost kameráinkat a kránra, majd a SpinnR kameraforgatót mindenkire aki akarta, így lett is jópár ütős felvételünk deszkásokon és trájkon is.

GMF_poland_freebord_drift_trike_deadcatdigital_productions_208.jpg

Másnap a srácok a hegy tetejére telepítettek egy big airbag-et és abba ugráltak bele a fent említett eszközökkel, plusz Csernus Lacink a mountainboarddal. Mivel elég pro a srác így a lengyelek hamar emlegetni kezdték Laslo-t és az ő furcsa deszkáját.

GMF_poland_freebord_drift_trike_deadcatdigital_productions_03.jpg

Kedvenc trájkos emberünk Misika (akit magunk között csak hullajelöltnek becéztünk) is rávállalt az airbagre. Igyekezett kinyírni magát a két nap alatt, többször majdnem sikerült is neki, de valahogyan mindig megúszta a dolgot.

GMF_poland_freebord_drift_trike_deadcatdigital_productions_201.jpg

Egyszer még a vonókötél is a nyakára tekeredett felfelé menet, meg az ujja is eltörött valahogyan. Az autóval történő frontáltól pedig a mi kis csapatunk mentette meg amikor egy hajtűkanyarban vettük éppen ahogy veret lefelé. Erre csak annyit mondott, hogy hardcore, és ez egy átlagos nap volt. 

GMF_poland_freebord_drift_trike_deadcatdigital_productions_206.jpg

Egy pár kisebb baleset azért történt, a törött ujj, vérző könyökök és egy nagy hátas a kidobón, de összességében egy nagyon király buli volt, jövőre is ott a helyünk!

gfm_018.jpg

Íme az említett zakó, az egyik rendező vette fel. A mi filmünk is néhány nap múlva érkezik!

További fotók az első napi downhill-ről itt!

A második napi Airbag móka képei itt!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Ha tetszett, nyomd meg a gombot és szavazz ránk!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremesportok.blog.hu/api/trackback/id/tr345457720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
***
süti beállítások módosítása